• 2-5 dagers leveringstid

Om MQ

Velkommen til MQ

På MQ drives vi av en pasjon for å til enhver tid velge ut det beste av stil, mote og trender til kvinner og menn. Vi vil være der for et moteinteressert publikum og med tradisjoner som en motedestinasjon siden 1957, er vi stolte over å kunne tilby trender til både hverdag og fest fra et bredt utvalg kjente varemerker.

Vår filosofi bygger på det vi kaller «Selected diversity». Med det mener vi den spennende kontrasten mellom nøye utvalgt og allsidig. Nøye utvalgt fordi vi stiller høye krav til hva som er godt nok til å ligge i våre butikker. Allsidig fordi vi trives i en miks av kvalitetsvaremerker til både hverdagen, hjemme og på jobb og til de mer festlige anledningen.

Vi er her for å hjelpe deg som vil kle deg med stil til alle disse anledningene. 


MQ er en av Sveriges ledende varemerkekjeder. Med en mix av egne og eksterne varemerker tilbyr MQ mote til kvinner og menn med en høy motegrad i attraktive butikker. Butikkjeden omfatter i dag 120 butikker i Sverige og 1 butikk i Norge i tillegg til Shop Online på både det svenske og det norske markedet. Ambisjonen er å lansere MQ som den ledende motekjeden i Norden. MQ har vært børsnotert på NASDAQ OMX i Stockholm siden 18. juni 2010. Hovedkontoret ligger Gøteborg og MQ har produksjonskontorer i Shanghai og Dhaka.